Velkommen til Barneleiken

Barneleiken gir barn mulighet til å lære, og bli glad i den norske folkedansen. Vi ønsker å formidle noe av vår kulturarv til barna gjennom sang, dans og musikk. Barna får lære både gammeldanser, turdanser, bygdedanser, sangdanser og sangleker. Vi legger vekt på et trygt og varmt miljø.

  • Har du lyst på dans og moro?
  • Barn fra 5 år og oppover kan være med oss å danse.
  • Ta med deg venner eller en nabo.
  • Det er gratis å danse noen torsdager.
  • Vi gleder oss til å møte deg.

Barneleiken danser i BUL-huset som er lokalisert i Quality Hotel Saga, inngang fra sjøsida. Vi har valgt å dele danserne inn i gruppene "Steg 1" og "Steg 2". Steg 1 er for alle barn mellom 5 og 9 år. Steg 2 er for de danserne som fyller 9 det semesteret, samt har danset i minst 1 år. Vi øver på torsdager, først Steg 1 fra kl. 18.00-18.45 og så Steg 2 fra kl. 18.45-19.30. Noen ganger har Steg 1 og Steg 2 fellesøving med kveldsmat, da er tidsrommet 18.00-19.15.

Om høsten drar vi på hyttetur sammen på en av de mange hyttene som fins i nærheten av Tromsø. Barneleiken har oppvisninger og deltar på familiestevner i regi av Troms Ungdomsfylking. Hyttetur og juleverksted er gratis for barna som er med i Barneleiken.

Vil du være med? Lurer du på noe?

Ta kontakt med foreldrekontakt Susanne Hebnes, mob.: 90163360

Hilsen fra oss på Barneleiken Instruktører: Susanne Hebnes og Veronika Hope Lilleng.