Folkedanslaget

Folkedanslaget ønsker et godt dansemiljø, samtidig som vi prøver å ta vare på og utvikle norsk folkedans og musikk. Vi har tro på at danseglede gir de beste  forutsetninger for at både det faglige og det sosiale skal kunne fungere sammen.

Laget har faste danseøvinger hver uke. Alle øvingene skjer på BUL-huset. Her har vi byens kanskje beste dansegulv?

Vi prøver å arrangere ulike typer dansekurs i løpet av året, fra nybegynnerkurs til avanserte spesialkurs. Laget bruker også mye ressurser på instruktørutvikling gjennom å støtte interesserte medlemmer som vil utdanne seg videre.

På den sosiale siden arrangere vi dansefester, men også turer til ulike festivaler i inn- og utland.

Folkedanslaget har pr. i dag fem ulike undergrupper: Barneleiken (3-6 år),  Juniorgruppa (10-16 år),  ungdommen (16-26 år) danser i Pols i hverdagen og de voksne danserene danser enten i Torsdagsdansen eller i Mimringen ( seniorene). Alle gruppene har egne øvinger, men aktiviteten varierer.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt på e-post: folkedans.bul.tromso@gmail.com om eller på 90911637.

Du kan også ta kontakt med lagskontoret vårt: e-post  eller på tlf: 77607015.

For aktuelle kurs se egen kursside.

 

Melder du deg inn i Folkedanslaget, blir du kjent med mange danseglade mennesker og du får danse til byens beste folkemusikkgruppe, Spellemanslaget i BUL Tromsø. Som medlem  hos oss får du en solid basis for å delta i folkedansmiljøet både lokalt og på fylkes-/landsplan. Du blir automatisk medlem i Troms ungdomsfylking (TUF) og i Noregs Ungdomslag (NU).