Barnekarusellen 2018

Friidrettens dag, der barn fra 0 til 12-13 år inviteres til å delta, ble i år avholdt lørdag 29. september i Tromsøhallen. Dette var også det siste arrangementet i Barnekarusellen 2018.

Det var mange godord fra de voksne som var med ungene, å høre om tiltaket. Inne i hallen fikk 150 unger boltre seg  i to timer der de blant annet prøve seg på 60 meter, høyde, stille lengde, ei artig hinderløype, spyd og kasting av ringer mot ei melkekasse og ei pappeske. Etterpå var det medalje til alle.

BUL friidretts utøvere var flotte og blide funksjonærer i hallen, mens like blide foreldre hadde kafé med hjemmebakte kaker, kaffe til de voksne, saft til de små. En stor takk til alle som var med på å gjøre denne dagen så fin som den ble.

Kari Nerdrum Tangen,
koordinator for Barnekarusellen og Friidrettens dag

--

IL BUL-Tromsø Friidrett og TUIL Friidrett inviterer til deltakelse i Barnekarusellen 2018.

Karusellen er ment for de yngste som en introduksjon til friidrett og løping, men alle mellom 0-14 år er velkomne til å delta. Oppdeling: 0-7 år (ingen tidtaking/måling) og 7-14 år (tidtaking/måling, men ingen rangering av deltakerne). Karusellen vil være en kombinasjon av korte og litt lengre løyper med terreng- og baneløp (60m, 200m og 400m), samt lengde med/uten tilløp, kulestøt og kast med liten ball på Valhall stadion.

Friidrettsdagen i Tromsøhallen er gladfriidrett.

Krav i bassenget: Badetøy og badehette! Mamma, pappa, søsken, bestemor, bestefar, onkler og tanter får lov til å gå i vannet!

BUL-Tromsø Orientering tilbyr sitt ”lavterskeltilbud til barn” på annen ukedag.