Barnekarusellen 2021

Barnekarusellen er idrettsglede for de yngste. Kortreist og gratis og i samarbeid med idrettsvenner fra TUIL. Arrangementet støttes av Tromsø Idrettsråd, noe som betyr gratis deltagelse

Karusellen består av 6-7 enkeltstående og enkle arrangementer. Det er løp på bane og i terreng, og det er ulike øvelser på friidrettsbanen VaIhall. I år (2022) er det oppstart torsdag 19. mai på Charlottenlund (bildet under). Du finner tid og sted for de andre arrangementer her.

Karusellen er ment for de yngste som en introduksjon til friidrett og løping, men alle mellom 0-14 år er velkomne til å delta. Du får prøve deg på korte og litt lengre løyper, i terreng og på bane, samt lengde, kulestøt og kast med liten ball på Valhall stadion. Karusellen avsluttes med Friidrettsdagen inne i Tromsøhallen.

For barn i alderen 0-7 år er det kun deltakelse som gjelder (ingen tidtaking eller måling).

For de eldste (7-14 år) er det tidtaking/måling, men ingen rangering av deltakerne.

Terrengløp og baneløp har start kl. 18.00, de minste først. Påmelding skjer primært fra én halv time før start på hvert arrangement.

Utdelt startnummeret beholdes hele sesongen; husk å ta med!

Resultatene legges ut etter hvert løp.

Kontakt Kari Nerdrum Tangen, på e-post kari.nerdrum.tangen@online.no for utfyllende informasjon og evt. påmelding i forkant av løpene.

Velkommen!