Arntraut leverte varene

Mens vi andre reiste hjem fra NNM i Harstad løp Arntraut første etappe for Tyskland i sprintstafetten under VM i Sverige. Hun vekslet som nummer 17 etter første etappe 75 sekund etter første dame. Det tyske laget holdt denne plasseringen helt inn.
Arntraut forteller selv at hun var godt fornøyd med løpet. Hun klarte oppgaven sin på første etappe med å holde seg i køen. O-teknisk var det ingen ting hun følte at hun burde gjort annerledes, og det er lov for henne å ikke klare å holde farta til verdenseliten. Hun fikk også "tommel opp" av den tyske landslagsledelsen etter løpet.
 
På lørdag løp hun kvalifisering til sprinten. Der ble hun nr 22 i sitt heat, 2,13 minutt etter teten og 48 sekund etter å kvalifisere seg til finalen.
 
De neste løpene for Arntraut i VM er langdistansen på torsdag og første etappe på stafetten på lørdag.

De som har pugget "Duden" og kan litt tysk kan fordype seg litt mer om emnet på det tyske forbundets egen nettside: http://www.orientierungslauf.de/1/2/0/2046 . Vi som kjenner Arntraut vet selvfølgelig at hun er 99,9% BUL'er, men i artikkelen omtaler det tyske orienteringsforbundet løperne med sin tyske klubb.