HUSFLIDSKAFÈ MED TEMA «LAGE FINE KORT» 12.09.18

Temaet var populært og det var 10 deltakere. Flinke og kreative Ina Emilie Brynjulfsen var kursleder. Hun hadde gjort mye forberedelser for at alt skulle fungere best mulig, og at alle skulle få tid til å lage 3 forskjellige kort i løpet av kvelden. Deltakerne fikk mapper med alt som skulle til for å lage 3 flotte kort, ferdig oppkuttet og sortert materiell og pynt. Hun hadde og med seg et stort utvalg av forskjellig papir, pynteting og redskaper for kortlaging.

Første kort var julekort, hun viste en modell hun hadde laget, men oppfordret og til at vi kunne bestemme sjøl hvordan kortet skulle se ut. Flotte julekort ble etter hvert satt opp på bordet av stolte deltakere. Neste kort ble et elegant bursdagskort for dame/jente i rosa-lilla.

Ina kom underveis med mange gode råd om hvordan vi best kan utnytte materiell som kjøpes, og at man kan bruke ting man har osv.

Da kaffepausen kom var deltakerne så ivrige med kortlaging, at vi måtte si ifra flere ganger før de lot seg friste. Asbjørgs gode prinsessekake smakte fortreffelig til kaffe og te. Det ble også tid til litt shopping av materiell fra Inas utstilling, slik at man kan fortsette hjemme.

Så var vi klare for siste kort som var et litt maskulint bursdagskort for menn. En mann hadde meldt seg på kurset, men dukket ikke opp… Kortet ble imidlertid superfint, og det var artig å få ide om hvordan man kan endre et kort med å bruke forskjellige farger og pynt.

Tusen takk til Ina Emilie for et artig og lærerikt kortkurs!

Gunvor Mjøen Kristiansen