KONSERT OG DANSEKVELD MED ERLEND VIKEN TRIO

Folkedanslaget vil sammen med Folkemusikkpøbben i Tromsø invitere alle til konsert og dansekveld på BUL-huset torsdag 8.september kl 19.00.

 

Konserten besørges av Erlend Viken Trio, som består av 

Erlend Viken - fele, oktavfele og hardingfele

Marius Graff - elgitar

Sondre Meisfjord - kontrabass

Erlend er en trivelig oppdaling som har vunnet Landskappleiken i fele, Marius er av Tromsø-slekt og har spilt flere år i ulike konstellasjoner, og møringen Sondre har spilt folkemusikk sammen med bl.a. Gjermund Larsen og Sturla Eide. Erlend Viken Trio har spilt på Folkemusikkpøbben før, men denne utgaven er relativt ny. De er nå på turné i anledning den nye plata si, som er en hyllest til tradisjonell slåttemusikk!
 
Med hardingfele, el-gitar og kontrabass presenterer Erlend Viken Trio folkemusikk med et lydbilde få har hørt tidligere; basert på norsk tradisjonsmusikk, og med inspirasjon fra improvisasjonsmusikk, ørkenblues og rock. Trioen har spilt konserter i store deler av Europa, og gjennom sine energiske liveopptredener har de skaffet seg mange fans på tvers av sjangergrensene. 
 
 ¨Dette er musikk som treffer deg uansett om du er tilhenger av folkemusikk, rock eller blues¨. -Adresseavisen.
 

Kvelden er et samarbeid mellom Folkemusikkpøbben og Folkedanslaget i BUL, og kan derfor betraktes som en pangstart for dansehøsten-22. Vi håper derfor på stort frammøte, og at mange vil være med og danse og spille etter konserten.

Så ta med instrument og dansesko og MØT OPP! 

 

Billett kjøpes i døra (200/150 kr) fra kl 18.30.

Det er ingen aldersgrense, vi serverer kaffe/te og "nåkka attåt", men det viktigste er at DU kommer og bidrar til en hyggelig kveld.... og ta gjerne med en nabo, venn eller slektning, så blir vi enda fler! 

 
  

VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT VEL MØTT