Stolpejakt

BUL Tromsø inviterer til Stolpejakt i Tromsø! Finn stolper i nærområdet! Når årets sesong er slutt, trekker vi premier blant deltakerne. 

Dette er en artig og enkel form for orientering som alle - absolutt alle - kan være med på. Årets stolper er plassert ganske nært bebyggelsen på Tromsøya, Storelva og i Kroken.

Det er gratis å være med på Stolpejakt og du bestemmer selv når du vil ut på jakt.

Du må opprette en brukerkonto slik at dine funn blir registrert på deg. Dette gjøres på websiden Stolpejakten.no. Her finner du også mer informasjon.

Du kan registrere funn av en stolpe på 2 ulike måter:

  • Last ned en app ("Stolpejakten 2022") på mobilen og scann QR-koden som du finner på stolpen.
  • Last ned et kart fra Stolpejakten.no. Print ut kartet og ta det med deg på jakten. Noter koden du finner på stolpen. Koden registrer du så på din brukerkonto når du har en PC for hånden..

Fargen på stolpen forteller om vanskelighetsgrad. Grønne stolper er meget lett tilgjengelig (kan oppsøkes med sykkel og rullestol). Deretter stiger vanskelighetsgraden til blå, røde og svarte stolper. 

Du finner Solpejakt i mange norske byer.  I fjor var det 234.157 stolpejegere i Norge ! Nå håper vi på masse deltakere i Tromsø også og ønsker alle velkommen til å være med! Vi takker våre sponsorer Quality Hotel Saga og Nordlys som har gjort det mulig å arrangere Stolpejakt i Tromsø.