Veiledning for arrangører O-cup

Oppdatert arrangørveiledning for løypeleggere i O-cup 2022:

Ansvar

Første navn på arrangørlista har løpsansvar. Dersom arrangementsdato ikke passer, vennligst bytt med andre på lista eller finn en erstatter. 

Løypelegging

- Gratisprogrammet PurplePen er ypperlig for løypelegging om du ikke har Ocad

- Bruk ocad kartfil eller bildefil som bakgrunnskart for løypene

- Legg løypene i PurplePen og eksporter hver løype som en PDF-fil. PDF-kart og PurplePen løypefil (eller IOF-XML-fil) sendes til undertegnede for publisering i Eventor og på Livelox

- Skriv ut et passende antall fargekart ut fra tidligere deltakerantall, feks. 10-15 stk. per A-løype og 5-10 stk. per C/N-løype. Det er mulig å bruke printer på BUL-huset for å skrive ut.

- Brikketidtaking er ønskelig på alle løp, men det trenger ikke å være stempling på alle poster. Det finnes et arrangørsett med 25 stk. løse stemplingsenheter med snoroppheng. For start og mål brukes stemplingsbukker med kode 0 og 150, disse bør stå klart adskilt for å unngå nulling ved målgang. Poster og løse stemplingsenheter kan henge ute som ukas løype i områder med lite trafikk, men bør vurderes å ta inn ved stier og bebyggelse (C/N-løyper). Overlevering av postutstyr avtales med forrige arrangør. Reflekser for nattløp finnes på BUL-lageret.

- Koder for stemplingsenheter med snor: 32, 33, 34, 36, 38, 40, 41, 42, 54, 55, 61, 62, 63, 65, 67, 69, 70, 71, 73, 75, 81, 82, 83, 87, 90

Huskeliste 

- Marker parkering og samlingsplass med o-skjerm fra nærmeste større veg

- Annonser løpet på BUL's facebook-side senest 2 dager før. Undertegnede eller andre i styret kan legge ut. Eksempel på tekst: BUL-Tromsø Orientering ønsker alle velkommen til O-cup løp torsdag (dato) kl. 18-19 fra (sted), merket med o-skjermer fra (veg). Postene vil også stå ute som ukas løype fram til og med søndag (dato).

- Startkontingent: Medlemmer - gratis. Ikke medlemmer kr. 30 til VIPPS #558112 (BUL Tromsø Orientering)

- Arrangørbag med plastlommer, notatblokk, førstehjelp etc. og Emit-koffert (husk lading!) fås fra forrige arrangør og gis over til neste arrangør (evt. via lageret i BUL-huset)

- Registrerer navn, klubb, løype og brikkenummer for resultatservice og betaling

- Veiledning for nedlasting av brikkedata og generering av resultatliste finnes her 

For videre hjelp, ta kontakt med undertegnede eller andre i BUL-styret

Mvh. BUL-styret v/sportslig leder, Geir Moholdt, geirmoholdt(at)gmail.com, tlf. 99102900