Veiledning for arrangører O-cup

Oppdatert arrangørveiledning for løypeleggere i O-cup 2022:

Ansvar

Første navn på arrangørlista har løpsansvar. Dersom arrangementsdato ikke passer, vennligst bytt med andre på lista eller finn en erstatter. 

Løypelegging

- Gratisprogrammet PurplePen er ypperlig for løypelegging om du ikke har Ocad

- Bruk ocad kartfil eller bildefil som bakgrunnskart for løypene

- Legg løypene i PurplePen og eksporter hver løype som en PDF-fil. PDF-kart og PurplePen løypefil (eller IOF-XML-fil) sendes til undertegnede for publisering i Eventor og på Livelox

- Skriv ut et passende antall fargekart ut fra tidligere deltakerantall, feks. 10-15 stk. per A-løype og 5-10 stk. per C/N-løype. Det er mulig å bruke printer på BUL-huset for å skrive ut.

- Brikketidtaking er ønskelig på alle løp, men det trenger ikke å være stemplingsenheter på alle poster. Det finnes et arrangørsett med stemplingsenheter for oppheng i snor. Stemplingsbukker for start og mål bør stå klart adskilt for å unngå nulling ved målgang. Koder står skrevet på selve stemplingsenhetene. Disse kan henge ute som ukas løype i områder med lite trafikk, men bør vurderes å ta inn ved stier og bebyggelse (C/N-løyper). Avtal overlevering av postutstyr og arrangørbag med forrige løpsansvarlig. Reflekser for nattløp finnes på BUL-lageret.

Huskeliste 

- Marker parkering og samlingsplass med o-skjerm fra nærmeste større veg

- Annonser løpet på BUL's facebook-side senest 2 dager før. Undertegnede eller andre i styret kan legge ut. Eksempel på tekst: BUL-Tromsø Orientering ønsker alle velkommen til O-cup løp torsdag (dato) kl. 18-19 fra (sted), merket med o-skjermer fra (veg). Postene vil også stå ute som ukas løype fram til og med søndag (dato).

- Startkontingent: Medlemmer - gratis. Ikke medlemmer kr. 30 til VIPPS #558112 (BUL Tromsø Orientering)

- Arrangørbag med plastlommer, notatblokk, førstehjelp etc. og Emit-koffert (husk lading!) fås fra forrige arrangør og gis over til neste arrangør (evt. via lageret i BUL-huset)

- Registrerer navn, klubb, løype og brikkenummer for resultatservice og betaling. 

For kartgrunnlag og videre hjelp, ta kontakt med undertegnede eller andre i BUL-styret

Mvh. BUL-styret v/sportslig leder, Geir Moholdt, geirmoholdt(at)gmail.com, tlf. 99102900